Tisza Balneum hotel, Tisafired

Hotel “Tisa Balneum”, Tiszafüred – Tisafired / -  NTAK registarski broj : SZ19000522

Hotelski kompleks na obali jezera poseduje četri zvezdice, prostire se na dva sprata na kojima se nalazi 51 smeštajna jedinica  (44 dvokrevetne sobe i 7 apartmana). Pored glavnog objekta sagrađeno je još 9 manjih objekata u obliku sojenica u kojim su smeštena još 16 bungalova gde gosti mogu da se u potpunosti prepuste uživaju u miru i tišini, prelepom pogledu koje jezero Tisa pruža.   

Park našeg hotela raspolaže i pristaništem za čamce, ostrvima za sunčanje i pecanje, koje stoje na raspolaganje gostima. Prilikom uređenja naših smeštajnih kapaciteta, vodili smo računa o tome da koristimo samo prirodne materijale, naročito prilikom odabira tekstila i nameštaja. Sobe su klimatizovane, poseduju mini bar i Smart TV, wi-fi, telefon, sopstveni sef, fen za kosu, čime doprinosi većoj komociji.

TISA BALNEUM HOTEL, TISAFURED - PAKETI ZA 2020. - 2021. GODINU 

Mesto za kongrese, konferencije i druga dešavanja

Hotel Tisa Balneum je odlično mesto za organizovanje poslovnih treninga – “team building”-a. U mirnom i prelepom prirodnom okruženju, tišina u kojoj se objekat nalazi, spojen je sa vrhunskim i visoko kvalitetnim uslugama.

Objekat poseduje dve sale za manifestacije, jedna je površine 200 m2,  a druga 100 m2, koja može da se podeli na dve manje. Obe sale poseduju prirodnu svetlost.

Balneum SPA

Poseduje bazene na otvorenom i zatvorenom prostoru, saunu, parno kupatilo, fitnes salu, a pružaju se usluge masaže, raznih kozmetičkih pakovanja za telo i lice.

Restoran

Objekat poseduje jedinstvenu panoramu – pogled na jezero, a poslužuju se kako internacionalni, tako i lokalni specijaliteti uz veliki izbor madjarskih vina  


 

 

 

 

 

Fakultativni programi:

Ostrvo avantura
-Tisafired
- Poučna staza
Eko centar na jezeru Tisa
Radionice (kožar, lončar)  
Jahanje
Vožnja fijakerima
 Nordicwalking
Kenu
Vožnja bicikle
 Radionica i prodavnica ručno pravljenih sireva u Poroslo
 Arboretum u Tisaigaru

Family friendly usluge u hotelu:

Krevetac sa posteljinom za bebe, kada za bebe, ogradica za bebe, noša, toki voki, uložak protiv proklizavanja u kadi, zaštitnici utičnica, bade mantil za decu, stepenica za umivaonik, podloga za previjanje beba, zaštićeni rubovi nameštaja, sušiona, pegla, aparat za prokuvavanje vode, termometar za kadu, uložak za wc dasku za decu. Ove usluge se mogu koristiti besplatno.

Posebna letnja usluga:
Svakodnevna animacija u igraonici “MóKaland”, usluga je besplatna.
Bojice, igre veština, mini disco, vodene igre, takmičenja, radionice.

Cena ne sadrži:
Porez – turističku taksu koja iznosi 450 Ft / po osobi  /  noć.

Ljubimac: 3.000.- Ft / po ljubimcu / noć.

 

Za jedinstvenu ponudu stupite sa nama u kontakt.

Više o nama : Tisza Balneum Hotel, Tiszafüred