Novosti

15. Jun 2020.

Objavljene su smernice Centra za javno zdravlje

25. Maj 2020.

Sledeća kupališta su do sada otvorena i navedena su ABC-dnim redosledom : 

25. Maj 2020.

Sada će i turisti, posetioci iz Srbije moći da idu u Madjarske banje bez prepreka na graničnim prelazima.

Državljani Mađarske i Srbije od danas u 10 sati mogu slobodno da prelaze granicu između dve zemlje, bez karantina. Ovo je dogovoreno na sastanku ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović, mađarskog ministra spoljnih poslova i trgovine Petera Sijarta i predsednika Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvana Pastora u pograničnom mestu kod mađarsko-srpske granice Reske.

08. April 2020.

S obzirom na trenutnu situaciju koju u svetu uzrokuje korona virus COVID-19, privremeno su zatvorene banje, kupališta i hoteli u Mađarskoj. 

10. Mart 2020.

Ako volite noćnu romantiku, banje i kupališta obasjana raznovsnim romantičnim i zabavnim noćnim svetlima, probajte kasna noćna kupanja barem jednom. 

25. Ferbruar 2020.

Turska kupališta iz 16. veka, seoske prestonice, stare stotine godina dodati su u listu jednog od najvećih evropskih kupališnih komleksa, jedinstvenog jezera na svetu, popularnog mesta za susrete pisaca i umetnika i nekada popularne Dunavske plaže. 

12. Ferbruar 2020.

Kupalište godine, eksluzivni medicinski centri, avanturistička kupališta, tobogani, mogu se naći na kupalištima dveju podunavskih županija u Mađarskoj.

22. Januar 2020.

Možete se zagrevati u jedinstvenoj geotermalnoj sauni, termalnoj kaskadi, Ruskoj ili ekstra toploj sauni, a za to vreme uživati u večernjim satima sa pogledom na Dunav.

08. Januar 2020.

Dečija diskoteka, tobogani i slalomske trke, surfanje, ronjenje, plivanje pod otvorenim nebom? Šta bismo odabrali?

26. Decembar 2019.

Najnovija atrakcija terme Zalakaroš, novi svet sauna, vedan pola milijardi forinti, 20. decembra predata je na korišćenje.

Pages