Nedeljni pregled programa na bazenima: festivali,jazz, zvezde

U Hagymatikumu (Mako) i na kupalištu Zsory ovog vikenda Vas očekuju sa festivalima. Porodice će imati mogućnost za nezaboravan porodični provod u Debrecenu, Harkanju i Zalakarošu. U Segedinu Vas očekuje degustacija posebnih piva, dok će u Miškolcu biti Jazz koncerti.

U Makou ovog vikenda, od 13-15 jula 2018. Festival kupanja

Najveći festival kupanja na ovim prostorima sa gostima, takmičenjima u kuvanju, programom za decu. O ovom događaju više na linku:  Hagymatikum Fürdőfesztivál 2018.

Žori festival u Mezekevešd 13-14 jul

Na Žori festivalu ove godine Vas pored nezaboravnog vodenog sadržaja očekuje i bogat muzički program, nastupaju: Hooligansm Berkes Oliver itd., Detalnije na:  Zsóry Fesztivál 2018.

Moje međunarodno pivce – Segedin 13-15 jul

Za dobru atmosferu je potrebno i fino piće i ukusna hrana… zato i ove godine festival piva očekuje sve ljubitelje dobrog muzičkog programa i zabave u centru Segedina.  Detaljnije na:  Nemzetközi Söröm Szegeden.

Dixie i Jazz festival u Miskolcu od 14-15 jula

Ovaj tradicionalni festival će se održati 14. i 15. Jula uveče od 19 časova, kada će nastupati muzički orkestri u centru Miškolca. Za detalje programa kliknite na link:  Miskolci Dixie és Jazz Fesztivál.

Tropski Aqua mano Party – Debrecen, 14. Jul

14.Jula Vas očekuje uzbudljiv dan na Aquaticum aquaparku u Debrecenu sa vodenom zumbom, kvizovima, igrama bez granica za decu i odrasle. Detaljnije na: Trópusi Aqua Manó Party.

Avanture, da! Park zabave – Harkanj, 14. Jul

14.Jula Vas očekuje celodnevni program u banji Harkanj: tvrđava za skakanje, kreativne radionice, igre bez granica, detaljnije na: Kalandra fel! játékpark.

Najveća bitka vodenim pištoljima ove godine u Zalakarošu 14.Jula

14.Jula Vas izaziva bitka vodenim pištoljima u banji Zalakaroš, gde se možete oprobati i u porodičnom takmičenju u preskakanju prepreka. Neće izostati ni pokloni za najbolje i rangiranje. Detaljnije: A nyár legnagyobb vízipisztoly csatája Zalakaroson.