Kontakt i informacije

Iskustva

Kao zaljubljenici u banjski, wellness & spa turizam, lično smo se kao gosti i turisti uverili u veliki broj termalnih banja, wellness & spa centara Mađarske i njihov kvalitet, iz čega se i rodila ideja za portal/sajt koji njegovim posetiocima, potencijalnim turistima, približava Mađarsku turisticku ponudu u ovom segmentu i pomaže im u pronalaženju željenih banjskih, wellness & spa sadržaja i aqua parkova obližnje republike Mađarske.

Cilj portala

Cilj portala jeste da krajnjem korisniku, potencijalnom gostu, klijentu, turisti, putniku pojednostavimo i olakšamo pretragu svih wellness & spa centara, termalnih banja i aqua parkova koji se nalaze na teritoriji republike Mađarske, poštujući kulturu i bogatu banjsku tradiciju ove zemlje, kao značajan turistički resurs čitavog regiona u pomenutom segmentu. Više o Mađarskoj banjskoj tradiciji možete pročitati u odeljku "Mađarska banjska tradicijia".

Preko ovog portala, korisnik koji traga za banjom, wellness & spa centrom, aqua parkom i sličnim turističkim sadržajem Mađarske, može vrlo lako i jednostavno pretražiti kompletnu ponudu istih, koji se od sada nalaze, objedinjeni na jednom mestu uz mogućnost korišćenja alata-filtera za jednostavno traganje na osnovu pojedinačnog sadržaja svih centara, time sebi olaksavajući željenu pretragu. Ovde su na jednom mestu objedinjeni banjski, wellness & spa sadržaji, kao i aqua parkovi obližnje Mađarske, sa potrebnim servisnim informacijama.

Takodje na raspolaganju Vam je i mapa banja Madjarske za što bolji i jednostavniji pregled. Na sajtu imate priliku da pročitate novosti i promotivne ponude wellness & spa hotela i hotela koji se nalaze u banjama ili njihovoj neposrednoj blizini.

KONTAKT PODACI :

Email : wellspa.hu@gmail.com

 

Facebook page :

 

Skype : well.spa

Subotica, Serbia

Kontakt forma