Ključ srećnih praznika je miran odmor

Sigurno i Vi želite provesti nekoliko mirnih dana, isključiti se pred praznične euforije, da bi ste imali snagu za proslave. Možda ste među onima koji odmor ostave za posle Božića i želite da pobegnete u neko mirno, tiho mesto. Takvu atmosferu Vam pruža prelep grad Keszthely, sa lekovitim jezerom Heviz, na severnom kraju Mađarskog mora Balaton.

Predstojeći dani oko Božića ne bi trebali da prođu u jurnjavi, nabavci hrane i kuvanja, jer ovi dani ne bi trebali da se pamte po tome. Božić i kraj godine simbol je spokoja, odmora u krugu porodice, jer je ovo period, kada konačno više vremena možemo provesti sa onima koji nam zaista mnogo znače. Oni koji žele potpuni doživljalj u glavnom otputuju na par dana u neko mirno mesto i vreme posvete jedno drugome, ili porodici i deci. A da vidimo šta je potrebno za takav savršen odmor? Fina hrana, kvalitetna i opuštajuća atmosfera, ljubazno gostoprimstvo. Ovo se upotpuni sa dobrim wellness sadržajem, lekovitom termalnom vodom, šetnjom u prirodi, sportom ili obilaskom kulturnih zamenitosti. Ako ste u potrazi za ovakvim odmorom, vredi potražiti hotele Abbazia Groupe nadomak jezera Heviz.  

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

Club Dobogomajor je na periferiji Heviza, pruža komotne, porodične apartmanske smeštajne jedinice, za odmor cele porodice ili većeg društva prijatelja. Nalazi se nadomak ulaza na jezero Heviz, potrebno je svega 5 min šetnje kroz velik park, u koji je zabranjen ulazak kolima. Klub ima svoj wellness sadržaj, restoran sa lokalnim specijalitetima, ali imate priliku i da se bavite sportom npr. na pokrivenim tenis terenima ili da idete na izlet. Ovaj klub je petfriendly, pa svoje ljubimce možete poneti sa sobom, biće rado viđeni gosti.

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

Hotel Kalma**** Superior nalazi se u srcu Heviza, na svega 2 min. šetnje od jezera.  Ovaj hotel je orijentisan na odrasle, sa prelepo uređenim smeštajnim jedinicama, gastronomskim specijalitetima i eksluzivnim wellness sadržajem, gde pored tradicionalnog Heviz tretmana možete koristiti usluge terapije i wellnessa po svojim merama.

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

Ukoliko ste ipak od onih koji traži porodičnu atmosferu što bliže prirodi, onda morate isprobati Abbazia Country Club. Duge šetnje u netaknutoj prirodi, gde se ovaj smeštajni kapacitet nalazi, razlog je da povedete porodicu na jedan aktivan odmor. Hotel godinama osvaja titulu “naj petfriendly” hotela, jer pruža potpuni komfor i užitak vašim ljubimcima. Naime, u sobama Vas dočekuju poslastice za vaše ljubimce u vidu psećih poslastica, a posle sledi skakanje u jedinstven  pseći bazen na dvorištu hotela. Nema tog četvoronožnog drugara koji bi odoleo ovakvim izazovima.

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

Za vreme Božićnih i Novogodišnjih praznika ovi hoteli spremaju posebne ponude, za koje posetite njihove sajtove. Svakako vredi provesti vreme drugačije od do sada uobičajenih načina, u društvu porodice i rasterećeni od groznica koji predstoje.   

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés