I na jesen Vas čeka savršen odmor

Povratak sa godišnjeg odmora nam teško pada u vrtoglavici svakodnevnih obaveza. Pored povratka sa posla, deca polaze u školu, kreću obaveze, kraći su dani, a mi razmišljamo samo o vikendu i kako ga provesti, a da se potpuno isključimo.

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

Krećemo u potragu za destinacijom gde bez obzira na vremenske uslove, cela porodica može da nađe sebi zabavu, baka i deka mogu da se leče, a deca da se neograničeno igraju. Put nas vodi u Hajdusoboslo.

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

Kompleks u Hajdusoboslo-u postoji već 90 godina, naravno za sve ove godine su vršene adaptacije, izgradnje, dogradnje, da bi ove godine ovaj kompleks postao najveći u Evropi  i dobio je titulu Banja godine.

Aqua-Palace fedett élményfürdő je pokriven, u sauna svetu se nalaze saune, finske i infra, parno kupatilo, bazen za rashlađivanje.

Svaki bazen ima drugu tematiku i na taj jedinstveni način pruža poseban doživljalj, bilo da vam se dopada tropska tema, rimska ili pećina.

Igra bez granica za najmlađe, koja traje ceo dan

Deca će sigurno biti oduševljena kada vide čarobne tematike bazena, tobogane, igrališta i zanimjiv program, koji se svakodnevno održava nezavisno od vremenskih uslova. U dečijem svetu na prvom spratu kompleksa uživaju najmlađi, gde je ceo sprat prilagođen njima i za njihove potrebe. Ima tu bazen za bebe i mame, bazen za male beba koje uče da plivaju, porodični bazen sa kipovima životinja, tobogan za bebe i decu. Roditelj treba da se pripremi da drži tempo sa decom ceo dan dok isprobaju sav sadržaj.  Veća deca, ukoliko se umore od brčkanja, odmor mogu da potraže u sobi za animiranje ili u igraonici. 

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

Lekovita voda protiv bolova

U bazenima Hajdusoboslo naravno ima mesta i za one koji žele da se leče ili ublaže tegobe. Voda u najvećoj meri u svom sastavu sadrži natrijum-hlorid, brom, jod, karbone, nitrate, litijum, magnezijum. Pored banjanja, ovaj kompleks nudi preko 40 vrsta različitih tretmana, od kojih su najomiljeniji pakovanja blatom, “vešanje”, masaža vodenim topovima.

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

 

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

 

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció