Hajdusoboslo se i na proleće isplati!

Dugo smo čekali, ali je konačno stiglo lepo vreme, koje pogoduje onima koji vole da putuju. Šta kažete na to da Vas na par dana odvedemo u Hajdusoboslo?

Raznolika prolećna ponuda

Sigurno mnogi ne znaju da je Hajdusoboslo jedan od najsunčanijih gradova u Mađarskoj. Zato prolećno sunce predstavlja idealnu priliku za duge šetnje, upoznavanje grada i okolnih mesta za izlet. Tu se čak i gastronomski festivali održavaju na proleće. Oni koji vole avanture, tu je nacionalni park Hortobađ, a izgrađena je i savremena biciklistička staza.  Nakon ovih uzbudljivih prilika, banja Hajdusoboslo je tu da odmori i dušu i telo.

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

Omiljeno godišnje doba onima koji žele mir

Proleće izuzetno prija onima koji ne vole gužvu, ali mogu iskoristiti lepo vreme za odmor. Bilo da se radi o lečenju ili o porodičnom wellnessu na kraće vreme, Hajdusoboslo je idealna prilika za sve.

Lekovita termalna voda za sve generacije

Više od 90 godina možemo koristiti blagodeti ove lekovite vode u Hajdusoboslo. Prvenstveno dobro utiče na reumatska oboljenja, ali je preporučljiva i za prevenciju. Ovom lekovitom vodom je snabdeven i Hotel Delibab neposredno uz banju.

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri

Čak i za “blic” posete

Kompletnom uživanju i opuštanju doprinosi i sauna svet na wellness odeljenju. Tu se može koristiti i usluge masaže, a u Hotelu Delibab možete isprobati i specijalnu Hungaricum masažu sa čuvenim Mađarskim pićem Unicum koji će vas opustiti i spolja i iznutra.   

A nagy nyári roham előtt: Hajdúszoboszló tavasszal is megéri