Banje u pola cene na kraju meseca

Udruženje Mađarskih banja je pokrenulo akciju da se 28.februara mogu koristiti banje u pola cene. Ovoj akciji su se mnogi priključili, sledi spisak najnovijih učesnika akcije:

Hungarospa Hajdúszoboszló

Banju su 2017.godine izabrali za “banju godine” , a tokom ove akcije, svih 15.000 m2 banje moći će da se koriste u pola cene: tropsko kupalište, bazen ledena pećina, bazen bioskop. Rimsko kupatilo, morsko kupatilo, pećinsko kupatilo, a sauna će se moći besplatno koristiti na ovaj dan u Aqua Palace vodenoj palati.

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

Hungarospa Hajdúszoboszló

Miskolctapolca Barlangfürdő

Banja u Miškolcu je prava senzacija u ponudi termalnih banja. Sama pećina u kojoj je banja građena pruža jedinstven vizuelni doživljaj i čini je posebnom, jedinoj u Evropi. 28.Februara se u ovoj banji daje 50 % popusta na ulaznice, posetioci će moći da se opuštaju u potpunom sadržaju.  

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

Miskolctapolca Barlangfürdő

Igali Gyógyfürdő

Najidealnija banja za opuštanje u porodičnoj atmosferi, mirnom okruženju, gde će na ovaj dan kupovinom ulaznice sa popustom od 50%  (za svega 1150 Ft) gosti će moći da koriste sav sadržaj banje. Ulaznice sa popustom će moći da se kupe do 14 časova.

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

Igali Gyógyfürdő

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Banja u Orošhaza se prostire na 6000 m2 gde se pruža potpuno opuštanje u ambijelntalnom objektu, sa drvenim gredama, panorama staklom. A što se tiče sadržaja, tu su vodeni masažeri za vrat, vodeni jež, ležeći masažer, mlazni tunel,a sav sadržaj banje će moći da se koristi sa 50% popusta.  

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Borbála Fürdő

Ova banja u naselju Algyo je bila banja koja je u 2017. godini osvojila srebrnu medalju na glasanju za “banju godine”. Ova banja više nije samo miljenik meštana, već je posećuju i iz okolnih naselja, jer gostima pruža na raspolaganje 7 bazena i 4 saune. Na ovaj poseban dan, gostima se pruža 50% popusta od celodnevne ulaznice, a 25% od popodnevne. Na ovaj dan će biti organizovane i posebne sauna seanse od 17,18 i 19 časova.

Itt fürdőzhetünk fél áron a hónap végén

Borbála Fürdő

Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda, Hódmezővásárhely: 50% popusta na sve ulaznice

Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő: u pola cene sve ulaznice za ceo dan, za odrasle, učenike i penzionere

Hajdúnánási Gyógyfürdő: 50% popusta na ulaznicu za odrasle,  zatim  1+1 ulaznica za učenike i penzionere

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő: 50% popusta na sve ulaznice

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark: osnovna ulaznica u pola cene (umesto 2800 Ft sada svega 1400 Ft), a dečija ulaznica (umesto 1800 Ft sada 900 Ft).

Akciji se priključila i  V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont u Sent Andreji nadomak Budimpešte, koja je u 2017.godini osvojila 1.mesto na takmičenju za  “banju godine” u kategoriji omiljena banja meštana.