Banje i bazeni u županiji Čongrad

U ovoj županiji možemo pronaći kupalište godine ali možemo i isprobati mnoge velike kupke u južnoj velikoj ravnici Madjarske. Spa, termalni bazeni, avanturistički bazeni, mesta pogodna za porodice. Upoznajte banje okruga Čongrad!

Banje koje su otovrene tokom cele godine :

Banja Eržebet Morahalom

U spa centru Morahalom postoje četiri vrste spa bazena :  21 letna, 16 zimskih i 14 sauna u parku saune. Među bazenima, najpopularniji je bazen sa toboganima, dečji bazen i bazen s talasima, šampanjac kreveti, aperitiv bar. Spa ima posebno dizajnirani bazen za decu s više od 3000 m2 zatvorenog prostora. Brojne medicinske usluge dostupne su u spa centru. 2018., St. Eržebet Morahalm Spa osvojila je nagradu Spa godine.

Csongrád megye kiváló fürdői

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Aquapolis Szeged

U zatvorenom delu avanturističkog bazena u Segedinu nalaze se deciji, termalni, spa bazeni, hodromasaže, vodopadi i 9 tobogana za zabavu hrabrih u Segedinu. U mirnom vellness centru možete uživati ​​u noćnoj muzici s jedinstvenim programom saune od 21:00 do 24:00 sata petkom.

Csongrád megye kiváló fürdői

Napfényfürdő Aquapolis

Anna Spa, termalna banja

Takođe u Segedinu, u prelepo obnovljenoj monumentalnoj zgradi, možete uživati ​​u blagodatima termalnog i wellnessa u zasebnom delu, isprobajte Spa Anna, a ako nemate zdravstvenih tegoba, imamo bazen s elementima za zabavu, dečiji bazen, kao i saunu.

Csongrád megye kiváló fürdői

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

Hdjmatikum Mako

Hadjmatikum je odabrao engleski časopis Lukuri Travel Guide za najbolji evropski porodični spa za 2018. godinu. Avanture, pećine, posebni bazeni, šahovski bazeni, hodnici, lečilišta mogu biti odličan izbor za oporavak ili saunu, uz opuštanje uronjeni u poznatu termalnu vodu Mako.

Csongrád megye kiváló fürdői

Hagymatikum

Termalno kupalište Borbala

Kupalište Borbala u mestu Algye je mirno, porodično uređeno termalno kupalište. U natkrivenom području nalaze se četiri bazena: bazen za trening koji je idealan za sport i obrazovanje, bazen s wellness sadržajima, dečji bazen i termalni bazen, te spoljni bazen sa spa elementima. U sauna svetu možete se opustiti u finskoj sauni, infracrvenoj sauni, parnoj sauni i aromaterapijskoj sauni.

Csongrád megye kiváló fürdői

Borbála Fürdő

Bazen Sandor Torok i Sportski centar Dezso Đarmati

Možemo probati aquafitness, masirati ili se opustiti u jacuzziju. Zimi možete koristiti 3 vanjska bazena.

Csongrád megye kiváló fürdői

Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda

Termalno kupalište Kistelek

Obnovljeni, porodični hotel Kistelek ima bazen s wellness elementima, termalni bazen, bazen površine 50 kvadratnih metara, bazen s avanturama. U zatvorenom delu galerije dostupni su tretmani, tretmani blatom i masaže za one koji žele osvežiti i lečiti.

Csongrád megye kiváló fürdői

Kisteleki Termálfürdő

Čongrad Spa i bazen za plivanje

Bazen od 420 m2 i spa bazeni čekaju na one koji žele uživati  vodenim avanturama u kupalištu Čongrad, koja je obnovljena 2015. godine, gdje je amorfni avanturistički bazen povezan s unutrašnjim bazenom s vodom, s elementima zabave i hodnikom.

Csongrád megye kiváló fürdői

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda

Termalna lekovita banja Sentes

Smeštena u središtu parka, ovo odmaralište ima termalni bazen, tri bazena, dečji bazen s avanturističkim sadržajima, bazen na vesla i tri tobogana različitih avantura. Nekoliko otvorenih bazena otvoreno je tokom zime, a sauna nudi posebne svetleće saune uz terapiju bojama.

Csongrád megye kiváló fürdői

Szentesi Üdülőközpont

Bolnica dr. Bugii Istvan, Spa i dnevna bolnica

Spa kupalište nudi šest različitih termalnih bazena, termalnu vodu i tretmane za one koji se žele opustiti. Lekovita voda posebno se preporučuje osobama s lokomotornim i hroničnim ginekološkim bolestima.

Csongrád megye kiváló fürdői

Dr Bugyi István Kórház, Gyógyfürdő és Nappali Kórház

Banje i kupališta koja su otvorena sezonski : 

Kamp i plaža Sikšofurdo

Sikšosfurdo se nalazi 12 km od Segedina, gde se nalaze dečji bazeni, jezera za jedrenje i peščane plaže. Imamo mogućnost jedrenja, surfanja ili vožnje biciklom svaki dan od 08:00 do 20:00 sati. Plaža se otvara 27. aprila 2019. godine.

Csongrád megye kiváló fürdői

Sziksósfürdői Strand és Kemping

Segedinski bazen i kamp sa apartmanima

Jedan od najljepših kampova u zemlji nalazi se samo nekoliko minuta hoda od središta Segedina. Na plaži se nalazi nekoliko termalnih bazena, odbojka na piesku i fudbalsko igralište. Osim kampa postoje i kuće za odmor. Očekuje se da će plaža biti otvorena 1. maja  2019. godine.

Csongrád megye kiváló fürdői

Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman