Banja Morahalom, lako dostupna

U blizini granice sa Srbijom, očekuje Vas čuvena banja Morahalom!

Sa 4 zvezdice, "Sent Eržebet" termalna banja leti raspolaže sa 21, a zimi sa 16 bazena (14 zatvorenih i 2 otvorena bazena) koji su na raspolaganju našim gostima.

Najmlađe očekuje dečiji bazen na zatvorenom i poseban sauna svet, jedinstven u državi sa 11 sauna i relax bazenom, koji pruža savršen odmor za roditelje, bake i deke.

Voda u banji je lekovita i bogata visokim sadržajem mineralnih materija, takođe na na raspolaganju su banjski lekari, kvalifikovani asistenti, fizioterapeuti, maseri koji pružaju tri ključna elementa za fizioterapiju : prevenciju, lečenje i prćenje lečenja.

Porodice sa malom decom čekaju sadržaji koji su specijalno dizajnirani za decu na više od 3000 kvadratnih metara banjskog sadržaja. U duhu "prijatelja porodice" načina poslovanja, kapaciteti u Morahalomu u svom sastavu poseduju igraonicu, prostorije za menjanje pelena, čajne kuhinje i dr.

Isplati se posetiti Morahalom jer se naselje pretvorilo u pravo porodično kupalište, gde tokom cele godine svaki član porodice može da se odmara i isključi.

Više o nama : Banja Eržebet, MORAHALOM